بادمجان سوخاری
مواد لازم:
4 بادمجان 2 فلفل دلمه ای روغن زیتون یا سرکه بالزامیک .برای تزیین، پیازچه و کنجد
دستورالعمل
1.بادمجان و فلفل دلمه ای را به اندازه لقمه خرد کنید و روی سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده شده است بچینید. .
2. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سبزیجات را در طبقه وسط فر به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که کاملا نرم شوند و شروع به قهوه ای شدن کنند تفت دهید.
3. به بشقاب منتقل کنید.
4. با روغن زیتون یا سرکه بالزامیک روی غذای اسپری کنید . با پیازچه و کنجد تزیین کنید.