بادمجان سوخاری


مواد لازم:
4 بادمجان 2 فلفل دلمه ای  روغن زیتون یا سرکه بالزامیک .برای تزیین، پیازچه و کنجد


دستورالعمل
1.بادمجان و فلفل دلمه ای را به اندازه لقمه خرد کنید و روی سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده شده است بچینید.  . 

2. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید.  سبزیجات را در طبقه وسط فر به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که کاملا نرم شوند و شروع به قهوه ای شدن کنند تفت دهید. 

3. به بشقاب منتقل کنید. 

4. با روغن زیتون یا سرکه بالزامیک روی غذای  اسپری کنید .  با پیازچه  و کنجد تزیین کنید.

 

 

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید