
بادمجان و رول برنج
مواد لازم
3عدد بادمجان 1 فنجان 200گرم برنج 60 گرم پنیر سفید / فتا 400 میلی لیتر سس گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری ملاس اضافه کردن جعفری تازه.
دستورالعمل
1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. بادمجان ها را از طول برش دهید و روی سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده اید، یک لایه بچینید. به مدت 10 دقیقه در فر تفت دهید. برگردانید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید.
2. در این فاصله برنج را به قابلمه بریزید. روی آن را با دو برابر آب بپوشانید و مزه دار کنید و یک بار هم بزنید. آب را به جوش بیاورید سپس حرارت را کم کنید. با درب بپوشانید و بجوشانید تا کاملاً آب آن گرفته شود. برای برنج سفید 20 دقیقه طول می کشد: برای برنج قهوه ای 35 دقیقه. یا در پلوپز بپزید.
3. پنیر سفید و جعفری را با استفاده از برنج اضافه کنید. برای طعم دادن مزه دار کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. یک قاشق غذاخوری از مخلوط را روی یک برش گیاهی پخته شده قرار دهید و آن را گرد کنید. با هر برش این کار را تکرار کنید.
4. رول های آماده را به یک بشقاب منتقل کنید.سس گوجه فرنگی را با ملاس مخلوط کرده و در قابلمه ای گرم کنید. روی رول ها بریزید و با جعفری تازه تزئین کنید.
